Zo koop je perfecte nieuwe schoenen
22684
post-template-default,single,single-post,postid-22684,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.3.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,columns-4,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Zo koop je perfecte nieuwe schoenen

Zo koop je perfecte nieuwe schoenen

We hebben allemaal wel een paar schoenen in de kast staan die niet lekker zitten. Ze knellen heel erg of schuren bijvoorbeeld van binnen. Dit is natuurlijk hartstikke zonde, je hebt ze natuurlijk niet alleen gekocht om naar te kijken. Om deze fout in de toekomst niet meer te maken vind je hieronder een aantal tips om alleenĀ  nog maar mooie, fijne en comfortabele schoenen te kopen.

Pas de schoenen aan het einde van de dag

Wanneer je een hele dag gaat shoppen om bijvoorbeeld een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen dan kan het verstandig zijn om het bezoekje aan de schoenenwinkel aan het einde van de middag te plannen. Het is namelijk zo dat je voeten een beetje opzwellen in de loop van vandaag omdat je dus heel de dag aan het lopen bent. Wanneer ze dus ook lekker zitten als je voeten wat opgezwollen zijn dan weet je zeker dat ze niet pijn gaan doen.

Kies voor kwaliteit

Er worden zoveel schoenen aangeboden, het is niet meer normaal. Dit zorgt er dus voor dat er schoenen verkrijgbaar zijn in verschillende materialen en dus ook in verschillende prijsklassen. Het is dan ook heel erg belangrijk om te kiezen voor een sneaker die van goed materiaal gemaakt is zodat je tegelijkertijd ook voor goede kwaliteit gaat . Het beste materiaal is leer, maar deze soort schoenen zijn vaak wel wat duurder maar ze zorgen tegelijkertijd ook voor meer comfort, stevigheid en flexibiliteit. Wanneer je opzoek bent naar goede kwaliteit kun je ook kiezen voor Philippe model sneakers.

Pak niet zomaar je maat

Vaak kies je er gelijk voor om schoenen in jouw maat te kopen, toch is het belangrijk om dit niet altijd letterlijk te nemen. Schoenenmerken kunnen namelijk soms lichtjes afwijken van de standaardmaten. Het is dus belangrijk om goed te kijken welke schoen goed zit en niet zomaar je maat aan te schaffen. Ook is het belangrijk om beide schoenen te passen, het kan namelijk soms zo zijn dat de ene schoen wel past en de andere niet. Wanneer je twijfelt kun je het beste de schoen kopen die goed past bij de grootste voet. Vaak kan een inlegzooltje ook al wonderen doen.

Pas schoenen met goede sokken

Tijdens het passen van schoenen is het ook heel erg belangrijk om de juiste sokken aan te hebben. Het is namelijk zo dat sokken heel erg veel kunnen doen voor de pasvorm. Wanneer je dikke sportsokken draagt zal je spijt krijgen van de aankoop wanneer je dunne zomer sokken aan hebt.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.