Welke sokken draag je in sneakers?
22777
post-template-default,single,single-post,postid-22777,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.3.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,columns-4,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Welke sokken draag je in sneakers?

Welke sokken draag je in sneakers?

Het antwoord is natuurlijk: sneakersokken! Dit zijn kleine sokken met een lage rand. Ze steken daardoor niet of nauwelijks boven je sneakers uit. De sokken worden om die reden ook wel enkelsokken genoemd. Vaak wil men geen hoge sokken dragen in lage sneakers, daarom zijn deze speciale enkelsokken ontworpen. Sneakersokken zijn niet alleen verkrijgbaar in het zwart en in het wit, er zijn tegenwoordig onwijs leuke printjes te verkrijgen. Denk aan stipjes en ruitjes, maar ook pizzastukken, biertjes, avocado’s en watermeloentjes voor wat vrolijkheid aan je voeten!

Wil je toch graag hoge sokken dragen in je sneakers? Dat kan natuurlijk ook prima. Tegenwoordig is het helemaal hip om sokken te dragen die gezien mogen worden. Trek je sokken dus rustig omhoog en laat zien welke hippe sokken jij die dag draagt! Ook het dragen van twee verschillende sokken is geen enkel probleem tegenwoordig, in tegendeel zelfs, je bent enorm hip! Sokken met verschillende kleuren en printjes maken je outfit helemaal compleet. Match de kleuren van je sokken bijvoorbeeld met de kleuren van de trui die je die dag draagt en je steelt helemaal de show.

Sokken in sportschoenen

Beoefen jij een sport? Dan draag je daar waarschijnlijk ook speciale sportschoenen voor. In dit soort schoenen kun je speciale sportsokken dragen. Dat zijn sokken die extra stevigheid bieden, die vaak zorgen voor een goede vochtafvoering en die niet snel zullen slijten. Voor bepaalde sporten zijn speciale sokken verkrijgbaar, denk aan bijvoorbeeld yoga. Verder is het natuurlijk je eigen keuze of je voor dikke sportsokken gaat of juist voor de wat dunnere sokken. Het ligt er maar net aan welke sport je beoefent en wat je fijn vindt. Sportsokken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Vaak zijn de sokken wit, grijs of zwart van kleur.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.