Waarom elke man een polo in zijn kast moet hebben
22697
post-template-default,single,single-post,postid-22697,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.3.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,columns-4,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Waarom elke man een polo in zijn kast moet hebben

Waarom elke man een polo in zijn kast moet hebben

Met het dragen van een polo ga je net een stapje verder dan een gewoon shirt en ben je weer niet zo chic als met een overhemd. Je zit precies in het midden zonder afbreuk te doen aan een nette kledingstijl. En je kan polo’s vrijwel overal dragen, naar kantoor, op een terrasje in de late avondzon, tijdens een barbecue-avond met vrienden of een feestje. Je zit vrijwel altijd goed en bent bijna nooit under- of over-dressed. Waar T-shirts met print je misschien juist de look kunnen geven dat je nog heel jong bent en een overhemd soms juist weer te netjes is voor de gelegenheid, straal je met een polo uit dat je serieus genomen wil worden.

Polo voor de langere en iets stevigere mannen

We zien meer lange mannen met een buikje in het Nederlandse straatbeeld dan atleten. Ben je een van deze mannen dan heb ik de volgende tips voor het kiezen van de juiste polo. Kies voor een langere polo in plaats van een bredere maat polo. Lengte maakt namelijk slanker dan kortere kleding. Naast de lengtemaat is het ook belangrijk om op de kleuren te letten. Donkere kleuren zijn geschikter voor mannen met een buikje dan lichtere kleuren. Daarnaast is het verstandig om te kiezen voor een regulair katoenen polo. De polo zal wat losser om het lichaam zitten, wat het lichaamspostuur minder zal accentueren.

Polo’s met lange mouwen

De polo is weer helemaal terug van weggeweest. Ook polo’s met lange mouwen zijn erg populair. De polo’s geven net wat meer comfort dan een overhemd. De polo met lange mouwen is daarnaast geschikt voor de koudere dagen in de zomer of winter dan een polo met korte mouwen. De polo’s met lange mouwen zijn vaak gemaakt van katoen en afgewerkt met een borstzakje, embleem of opdruk.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.