Waarom een V-hals T-shirt je aantrekkelijk maakt
22708
post-template-default,single,single-post,postid-22708,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.3.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,columns-4,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Waarom een V-hals T-shirt je aantrekkelijk maakt

Waarom een V-hals T-shirt je aantrekkelijk maakt

Uit onderzoek is gebleken dat een vrouw langer kijkt naar een man met een V-hals T-shirt dan naar een man met een T-Shirt met een ronde hals. Dit komt omdat de borstkas van de man met het V-hals T-shirt geaccentueerd wordt en dat vinden vrouwen sexy. Ook als de mannen geen afgetraind lichaam hebben is dit het geval.

Wennen aan een T-shirt met V-hals

Helaas vind niet iedere man een T-Shirt met V-hals fijn. Maar de extra aandacht die je erdoor krijgt is wellicht toch een trigger om een V-hals shirt aan te schaffen. ShirtsofCotton biedt een ruim assortiment T-Shirts met V-hals aan. Om aan een T-shirt met V-hals te wennen kun je bijvoorbeeld beginnen met een shirt met een lichte V-hals. Ben je er eenmaal aangewend en bevalt het shirt dan kun je een T-shirt aanschaffen met een iets diepere V-hals.

Er zijn verschillende T-shirts met V-hals

ShirtsofCotton heeft 3 verschillende dieptes voor een V-hals in het online assortiment, namelijk:

Basic V-hals

Een Basis V-hals T-shirt wordt veel gedragen door mannen die niet al te veel van hun borstkas willen laten zien, maar hun lichaam wel goed willen laten uitkomen. Een Basis V-hals T-shirt is ook een fijn shirt voor onder een overhemd.

Diepe V-hals

In de zomerdagen zie je veel mannen met een T-shirt met Diepe V-hals. Dit staat mooi op een hippe spijkerbroek met daaronder sneakers.

Extra diepe V-hals

Een T-shirt met Extra diepe V-hals wordt meestal alleen gedragen door afgetrainde mannen. Vaak zit het shirt ook strak om hun lichaam. Het Extra diepe V-hals shirt geeft een stoere nonchalante look waar je zeker niet omheen kan.

Let altijd op de kwaliteit van je V-hals T-shirt

Als je een nieuw V-hals T-shirt aanschaft wil je hier natuurlijk wel een poosje mee vooruit kunnen. Daarom is het belangrijk dat je een V-hals T-shirt koopt van een goede kwaliteit.  Alle V-hals T-shirts op de website van ShirtsofCotton zijn gemaakt van de beste kwaliteit katoen en blijven daardoor was na was mooi.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.