De drie bekende strepen: Official Adidas, ook favoriet onder voetballers
22702
post-template-default,single,single-post,postid-22702,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.3.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,columns-4,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

De drie bekende strepen: Official Adidas, ook favoriet onder voetballers

De drie bekende strepen: Official Adidas, ook favoriet onder voetballers

We kennen Official Adidas als een van de grootste sportmerken. Dit imago is precies wat zij willen hebben en om hier nog meer op in te spelen lanceerden zij in juli een nieuwe Team Mode pack om het nieuwe voetbalseizoen mee af te trappen. Vaders met zoons opgelet, de zaterdagen zijn weer gevuld met een voetbalwedstrijd. Alvast heel veel sterkte aan de zijlijn in weer en wind. Kinderen, je moet er iets voor over hebben.

Grote favoriet van Lionel Messi binnen de Official Adidas collectie
De nieuwe voetbalschoenen die gelanceerd zijn hebben een technische intelligentie. Daarnaast zijn de schoenen naar wens geproduceerd van een aantal bekende spelers. X18+ is bijvoorbeeld een favoriet van Steven Bergwijn, maar Daley Blind trekt liever de Predator18+ aan wanneer hij het veld op gaat. Zelfs de bekende Lionel Messi heeft een eigen voorkeur, namelijk de NEMEZIZ18+. Nu kan het voetbalseizoen pas echt beginnen. Schoenen zijn nu eenmaal een van de belangrijkste items bij het spelen van een potje voetbal.

Tips bij het kiezen van de juiste voetbalschoenen
Ben je een haas op het veld? Met een paar van de X18+ schoenen zal je zeker met wat snelle sprints de bal weer kunnen bemachtigen. Als je opzoek bent naar meer grip en stabiliteit dan kan je het best gaan voor de Predator18+ zoals Daley Blind. Deze heeft een speciale midden zool die je een boost zal geven bij elke stap. Doe jij liever wat trucs in de stappen die je zet op het veld? Dan ga je natuurlijk voor Messi’s favoriete paar: de NEMEZIZ 18+. Schijnbewegingen en dribbels vragen om flexibiliteit in de schoenen.

Niet alleen op het voetbalveld een aanwinst
Adidas Official staat dan wel bekend als een sportmerk, maar ook in het dagelijks leven kan je prima een paar van deze sneakers aantrekken. Juist alleen maar een goed idee aangezien de sneakers lekker zitten en je er dus lang op zou kunnen lopen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.