SneakerStore | Waarom een V-hals T-shirt je aantrekkelijk maakt
22708
post-template-default,single,single-post,postid-22708,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Waarom een V-hals T-shirt je aantrekkelijk maakt

Waarom een V-hals T-shirt je aantrekkelijk maakt

Uit onderzoek is gebleken dat een vrouw langer kijkt naar een man met een V-hals T-shirt dan naar een man met een T-Shirt met een ronde hals. Dit komt omdat de borstkas van de man met het V-hals T-shirt geaccentueerd wordt en dat vinden vrouwen sexy. Ook als de mannen geen afgetraind lichaam hebben is dit het geval.

Wennen aan een T-shirt met V-hals

Helaas vind niet iedere man een T-Shirt met V-hals fijn. Maar de extra aandacht die je erdoor krijgt is wellicht toch een trigger om een V-hals shirt aan te schaffen. ShirtsofCotton biedt een ruim assortiment T-Shirts met V-hals aan. Om aan een T-shirt met V-hals te wennen kun je bijvoorbeeld beginnen met een shirt met een lichte V-hals. Ben je er eenmaal aangewend en bevalt het shirt dan kun je een T-shirt aanschaffen met een iets diepere V-hals.

Er zijn verschillende T-shirts met V-hals

ShirtsofCotton heeft 3 verschillende dieptes voor een V-hals in het online assortiment, namelijk:

Basic V-hals

Een Basis V-hals T-shirt wordt veel gedragen door mannen die niet al te veel van hun borstkas willen laten zien, maar hun lichaam wel goed willen laten uitkomen. Een Basis V-hals T-shirt is ook een fijn shirt voor onder een overhemd.

Diepe V-hals

In de zomerdagen zie je veel mannen met een T-shirt met Diepe V-hals. Dit staat mooi op een hippe spijkerbroek met daaronder sneakers.

Extra diepe V-hals

Een T-shirt met Extra diepe V-hals wordt meestal alleen gedragen door afgetrainde mannen. Vaak zit het shirt ook strak om hun lichaam. Het Extra diepe V-hals shirt geeft een stoere nonchalante look waar je zeker niet omheen kan.

Let altijd op de kwaliteit van je V-hals T-shirt

Als je een nieuw V-hals T-shirt aanschaft wil je hier natuurlijk wel een poosje mee vooruit kunnen. Daarom is het belangrijk dat je een V-hals T-shirt koopt van een goede kwaliteit.  Alle V-hals T-shirts op de website van ShirtsofCotton zijn gemaakt van de beste kwaliteit katoen en blijven daardoor was na was mooi.

No Comments

Post A Comment